Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
40 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: ABD Vizesi Olana Kanada Vizesi

  1. #21
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2009
    Mesajlar
    231

    Standart

    Merhabalar,
    Alonewolf'
    Benimde abd F-1 vizesim suresi 6 yil kadar once doldu. Eger bu program Kanada turist vizesini almada kolaylik sagliyorsa bende almayi dusunuyorum acikcasi. Bir firma yardimi ile mi bu programa basvuru yapilmali yoksa kisisel olarak mi yapilmali ?

  2. #22

    Standart

    Bence kendiniz başvuru yapabilirsiniz online olarak çok zor birşey gibi görünmüyor çok az bi ingilizce ile başvuru yapabilirsiniz bol şans

  3. #23
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2009
    Mesajlar
    231

    Standart

    Alıntı alonewolf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence kendiniz başvuru yapabilirsiniz online olarak çok zor birşey gibi görünmüyor çok az bi ingilizce ile başvuru yapabilirsiniz bol şans
    Tsk. Siz naptiniz basvurdunuz mu donus oldu mu ? Umarim alirsiniz sizde.

  4. #24

    Standart

    Evet başvurdum bakalım henüz bi geri dönüş yok

  5. #25
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2009
    Mesajlar
    231

    Standart

    Sizinde mi onceden abd vizeniz vardi yoksa hali hazirda devammi ediyor ?

  6. #26
    Senior Member bezenbilir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2016
    Yer
    ISTANBUL
    Mesajlar
    114

    Standart

    Kriterler:
    Yapılan başvuru geçici ziyaretçi vizesi içinse, ve
    Başvuru sahibi Türk pasaportu ile seyahat edecek bir Türk vatandaşı ise, ve
    son 10 yıl içinde yasal olarak Kanada’ya seyahat ettiyse ve bu seyahatini kanıtlayan Kanada vizesini ve Kanada’ya giriş damgasını sunabiliyorsa, VEYA
    son 10 yıl içinde ABD’ye seyahat etmemesine rağmen geçerli bir ABD vizesi varsa, VEYA
    geçerli ABD vizesi varsa ve son 10 yıl içerisinde ABD’ye seyahat ettiyse, VEYA
    geçerli ABD vizesi olmamasına rağmen son 10 yıl içerisinde ABD’ye seyahat ettiğini kanıtlayan giriş damgasını sunabiliyorsa
    , ve
    Başvuru bir aile için yapılıyorsa, ailenin CAN Plus programından yararlanabilmesi için bütün aile bireylerinin yukarıdaki kriterlere uyacak şekilde seyahat etmiş ya da geçerli vizeye sahip olması gerekmektedir.
    CAN Plus programından faydalanabilecek kişilerden istenilecek evraklar için lütfen tıklayınız.

    Görev Belgeleri:
    Çalışıyorsanız: işvereninizden görevinizi, izin sürenizi ve dönüşünüzde aynı işyerinde çalışmaya devam edeceğinizi gösteren yazı, maaş bordronuz (ya da son aya ait, maaşinizi gösteren banka hesap dökümünüz), SSK veya Emekli Sandığı hizmet dökümünüz;
    İşveren iseniz: işyerinizin ticaret sicil kaydı, vergi levhası, BAĞ-KUR numaranız;
    Emekli iseniz: emekli kimliği ve maaş cüzdanı;
    Öğrenci iseniz: öğretim kurumunuzdan kayıtlı öğrenci olduğunuza dair belge.
    SEVDIGIN ISI YAPARSAN OMRUN BOYUNCA CALISMAZSIN - KONFUCYUS

  7. #27
    Senior Member bezenbilir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2016
    Yer
    ISTANBUL
    Mesajlar
    114

    Standart

    http://www.vfsglobal.ca/Canada/Turke...formation.html

    detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz Türkçe olarak
    SEVDIGIN ISI YAPARSAN OMRUN BOYUNCA CALISMAZSIN - KONFUCYUS

  8. #28
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2009
    Mesajlar
    231

    Standart

    Alıntı bezenbilir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.vfsglobal.ca/Canada/Turke...formation.html

    detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz Türkçe olarak
    Evet inceledik bu siteyide kardesim. Sadece bu evraklari saglayana veriyolarsa bu vizeyi bence cok iyi. Acaba bu vize suresi kac aylik yada yillik olarak veriliyor abd turist vizesi gibi 10 yillik mi ? Bilginiz var mi ?

  9. #29
    Senior Member bezenbilir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2016
    Yer
    ISTANBUL
    Mesajlar
    114

    Standart

    pasaportunuzun geçerlilik süresi kadar veriyorlar. 5 yıllık kullanım süresi kaldıysa 5, 10 yıllık süresi varsa 10 yıl.
    SEVDIGIN ISI YAPARSAN OMRUN BOYUNCA CALISMAZSIN - KONFUCYUS

  10. #30
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2009
    Mesajlar
    231

    Standart

    Alıntı bezenbilir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pasaportunuzun geçerlilik süresi kadar veriyorlar. 5 yıllık kullanım süresi kaldıysa 5, 10 yıllık süresi varsa 10 yıl.
    2010 da giris yaptim f-1 vizesi ile 2011 de dondum tr ye vizem biteli 2 sene olucak asagi yukari ayrica 1 yillik pasaport cikartirmistim 5 yillik vize almistim. Bu durum da 5 yillik pasaport cikarttirirsam 5 yillik mi vize vericekler ?

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Benzer Konular

  1. Kanada Vizesi ?
    By Serkanist in forum Kanada'da Eğitim ve Yaşam...
    Cevaplar: 134
    Son Mesaj: 03-12-2016, 16:44
  2. Amerika vizesi olana kanada vize kolayligi
    By nsa1 in forum B1-B2 turist vizeleri
    Cevaplar: 31
    Son Mesaj: 18-10-2016, 20:01
  3. Kanada turist vizesi ile dil okuluna gitmek?
    By AhmetY in forum Kanada'da Eğitim ve Yaşam...
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj: 03-06-2016, 21:42
  4. Kanada Vizesi Alma Şansım?
    By Murek in forum Kanada'da Eğitim ve Yaşam...
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 17-04-2016, 02:00
  5. A B D den kanada vizesi alma
    By free_man in forum Amerikan Vizeleri
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 07-08-2013, 17:45

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •