Sayfa 3/3 İlkİlk 123
24 sonuçtan 21 ile 24 arası

Konu: Evlilik ve islemler hakkinda

  1. #21
    Senior Member GentleDoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Yer
    Oregon, USA
    Mesajlar
    14.580

    Standart

    Lutfen terbiye sinirlarini asmayiniz. Ahlaka aykiri bir sey yok ortada.
    Fethiye Temiz

    "Bilgiye ihtiyacin olan zamanlari dusun, bilgini paylas"

    Lutfen herkese saygili olunuz, hakaretamiz yazilar forumdan banlanmaniza neden olur.

    "SORULARINIZI LUTFEN FORUMDA SORUNUZ, OZEL DANISMANLIK YAPMIYORUM"

  2. #22
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2017
    Mesajlar
    1

    Standart

    Amerikali bir erkek arkadasim var evlenmeyi dusunuyoruz. Okudukca fark ettim ki o kadar kolay is degilmis 2 yildan uzun suredir tanisiyoruz, beni ziyarete Turkiye ye geldi. Ben de Amerika ya gidip 3,5 ay kaldim ve su an hala gecerli olan turist vizem var.

    Anladigim kadariyla en guzeli K1 nisanlilik alip gitmek ancak surecin uzunlugu gozumu korkutuyor. Islemler tam olarak ne kadar suruyor bilginiz var mi?

    Turist vizesiyle girip orda evlenmek riskli mi, ne gibi sakincalari olabilir?

    Turkiye de evlenip gitsek ne gibi sorunlarla karsilasabiliriz?

    Merak ettigim baska bir sey; K1 vizesine basvurdugumuzda gececek surecte turist vizemle ulkeye giris yapabilir miyim? Bir de green card alana kadar ulkeyi terk edemem diye anladim bu dogru mu? Sonucta 2 yil uzun bir sure ve bu zaman zarfinda Turkiye ye ya da baska ulkelere seyahat etmek isterim elbette.

    Bizim tek derdimiz mumkun olan en kisa sure ayri kalip islemleri halletmek. Bunun yolu nedir?

    Tesekkurler simdiden

  3. #23
    Senior Member GentleDoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Yer
    Oregon, USA
    Mesajlar
    14.580

    Standart

    K1 vizesi 7 ila 9 ay suruyor. Gittikten sonra da en gec bir sene icinde islemleriniz biter zaten. Yani 2 seneyi nereden cikardiginizi bilmiyorum. Yasayacaginiz yerdeki lokal immigration ofisinin yogunluguna bagli giris yaptiktan sonraki islemler. Hic degilse o surede calisma izniniz olur. K1 islemini baslattiktan sonra gecerli bir vizeniz olsa dahi ABD'ye giris yapmamaniz gerekiyor. Zaten ancak hazirliklarinizi yaparsiniz o surede zaten.

    Ayrica advance parole isteginde de bulunursaniz yesil kartinizi almadan da cikabilirsiniz ABD disina. En yasal ve dogru olan sey K1 (nisanlilik vizesidir). Turkiye'de evlenirseniz islemleeriniz cok daha uzun surer, 1 ila 1.5 yil gibi.
    Fethiye Temiz

    "Bilgiye ihtiyacin olan zamanlari dusun, bilgini paylas"

    Lutfen herkese saygili olunuz, hakaretamiz yazilar forumdan banlanmaniza neden olur.

    "SORULARINIZI LUTFEN FORUMDA SORUNUZ, OZEL DANISMANLIK YAPMIYORUM"

  4. #24

    Standart

    Vallahi tecrübeyle sabit Türkiyede degil gidin Anerikada evlenin.Cunku dile kolay gelen o bir bucuk yıl hiç kolay gecmiyor hele ki severek evlendiyseniz!

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Benzer Konular

  1. Amerikada evlilik / sonrasi islemler
    By gorkemm in forum Amerikan Vizeleri
    Cevaplar: 143
    Son Mesaj: 28-02-2017, 12:26
  2. Amerikada evlilik ve green card islemler
    By jokey in forum Green Card ve Göçmenlik
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 25-07-2015, 04:50
  3. Evlilik hakkinda yardim
    By Simurgh in forum Amerika'da Yaşam ve Resmi İşlemler
    Cevaplar: 8
    Son Mesaj: 29-06-2015, 20:09
  4. evlilik sureci hakkinda 2014
    By kalamar266 in forum Green Card ve Göçmenlik
    Cevaplar: 13
    Son Mesaj: 25-08-2014, 17:28
  5. k1 vizesi sonrasi islemler hakkinda tecrubelerinizi paylasirmisiniz
    By sevdaa in forum Green Card ve Göçmenlik
    Cevaplar: 12
    Son Mesaj: 08-02-2013, 12:06

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •