|
|
#1 |
|
Junior Member
|
arkadaşlar mrb.ben okulumu bu sene bitiriyorum temmuz ayında 6 aylık dil okuluna gidicem bankada 34000 tl param var.1.sınıfta work and trawel dan ortalamam 1.85 olduğu için red aldım.şimdi ortalamam 2.7.vize alma şansım nedir acaba? LSI newyork dil okuluna kayıt oldum bu ay sonunda vize randevusuna gitcem.tekrar red almaktan korkuorum.neler yapmalıyım??
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
yeniden vizeye gittğiniz takdirte gorusmede red alma nedeninz sorulacaktır,durumu anlatırsınız.. bu konuda pek bişiey diyemem. para olarakta okul ne kadar istiyor 6 aylık yaşam masrafları için ? I-20 alabilmeniz için okul ne kadar göstermenizi istiyor daha dogurusu? bende hemen hemen o miktarda para gösterip almıştım vizemi.
|
|
|
|
| Sponsor |
|
|
#3 |
|
Member
|
Selam, hangi okuldan mezun olacaksin, bolumun ne? Bence vizeyi alirsin. Sorun etme, kafana takma, ayrica gorusme sirasinda da heyecanlanma sakin
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
vizeyi alamamam için bi neden yok şuanda ama work and traveldan daha önce red aldığım için endişeliyim alamıcam diye.bu arada osmangazi üniversitesi makine mühendisliği bölümünden mezun olucam bu sene.Work and travelda vize alamama sebebim ortalamamdı. o zaman 1.85 idi.şimdi 2.7...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
arkadaşlar bir de babamın kendi adına şirketi var(doğalgaz firması).dönünce ne yapcaksın dediklerinde babamın yanında çalışıcam desem sizce nasıl olur.şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Kesinlikle alırsın adım gibi eminim ben de makine mühendisiyim ortalamam aynı bankada seninkinden çok daha az para gösterdim babam doğalgaz firması yok emekli ama ben doğalgaz firmasında çalıştım :-)
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
cevabın için saol ymbaşaranlar arkadaşım.inşallah dediğin gibi olur dilokulundan kabul yazımı da aldım tek engel vize kaldı önümde
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
ben de haftaya dil oklu vizesi için giricem ve banada kesin alırsın diyolar ben cede alırız kafanı yorma.Work and travel da önemli olan not oldugu için ,dil okulu vizesi alıcağında o retin hiçbir önemi kalmıyo inan bana , sen sadece bu kez eknomim iyi diyeceksin eğer işin garantiye almak istiyosan TMMOB makine mühendisler odasından ingilizce bir yazı al, yazının içeriğinde makine mühendislerini görev tanımı bile olsa elçilikler büyük bir kurulustan yazı alındığı için gözü kapalı vize veriyor.
Bende satjyer avukatım gittim ankara barosundan yazı aldım bence sende almasın |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
hm söylediğin çok iyi oldu ben alıyım o belgeyi.bana da alırız gibi gelio ama işte bi vize reddim olduğu için önceden biraz geçmişin korkusu var
ama dediğin gibi bu başka bi program hem şimdi ortalamam da yüksek bakalım alırız inşallah
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
merhaba arkadaşlar ben hem dil hemde okumak için america gidicegim allah kısmet ederse tabiki vize alırsam vize alamamaktan korkuyorum yeterli derecede hesap özetinde para göstericem benım sıkıntım bu değil biraz heyecanlanıyorum korkuyorum şimdi okul benım I-20 göndericek bu hafta elımde olur bende hemen vize için müraacaat edicem yalnız su anda 3 agustos veriyorlarmıs randevu benım okulumm 7 eylülde açılıcak vize için ne belgeler lazım ve neler yapmam lazım bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden alakanıza ve bilgileriniz için tşk ederim allah razı olsun ve ingilizce fazla bilmiyorum bu yüzden türkçe mülakkat yapmak zorunda kalıyorum bunun için bir sorun olusur mu aacaba !!...
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|